Andet hos kortspil

Kortspil | Kabaler

Sikkerheds Politik

Hvis du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål om vores politik, er du velkommen til at kontakte os (Kontaktoplysninger findes nederst på siden). På Kortspil.eu, er beskyttelsen af vores gæster af yderste vigtighed for os. Denne side beskriver de typer af personlige oplysninger vi modtager og indsamler på Kortspil.eu, og hvordan de bruges.
Logfiler
Ved at benytte Kortspil.eu erkender brugeren denne meddelelse og er enig med og anerkender de vilkår, betingelser og ansvar som er beskrevet nedenfor.
Varemærker
Visse varemærker, servicemærker, firmanavne, billeder, logoer, design, tekst, grafik og billeder på denne hjemmeside er ejet af Kortspil.eu. De kan ikke kopieres, reproduceres, genudgives, sendes eller distribueres på nogen måde.
Brugeren kan på papir udskrive, dele af webstedet men kun i forbindelse med markedsføring eller ved at ha afgivet en ordre på Kortspil.eu.
Anvendes disse materialer af andre grunde, på ethvert andet website, distribution eller genudsendelse af dette materiale uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kortspil.eu er strengt forbudt. Medmindre andet er udtrykkeligt angivet, intet heri skal fortolkes som en tildeling af licens, software eller andre rettigheder. Kortspil.eu ejer og driver dette websted.
Information indsamlet og lagret automatisk
Når du besøger dette websted, gør du det anonymt. Kortspil.eu indsamler ikke identificerbare oplysninger om dig. Vi indsamler kun statistiske oplysninger om bl.a. antallet af personer, der besøger vores hjemmeside, og hvad disse personer ser på.
Dette system bruger software til at skabe statistikker, som anvendes til ting som f.eks. at vurdere, hvilke oplysninger der vises interesse for, og identificere systemets problemområder.
Disse oplysninger er ikke delt med nogen uden for personale til dette websted, undtagen når det kræves i retslig undersøgelse. Oplysninger, der indsamles og opbevares på ubestemt tid omfatter følgende: Navnet på domæne (dvs. 'company.com' eller 'school.edu') og Internet Protocol (IP)-adresse (dvs. 207.188.34.10) eller en proxy hos din Internet Service Provider (ISP), hvorfra du fik adgang til vores hjemmeside; Browser type og styre system som bruges til at få adgang til vores site. Dato og tid du besøger vores hjemmeside. Internetadressen på det website, som førte dig direkte til vores site, og de sider, du besøger.