Andet hos kortspil

Kortspil | Kabaler

Kortspil Regler

Da der er utrolig mange typer af kortspil og ligeså mange forskellige regler, kan vi selvølgelig ikke love dig at du kan finde reglerne for lige netop det kortspil du søger, men vi bestræber på at gøre vores bedste for at kunne tilbyde dig de mest populære og mest spillede kortspil som kan spilles online, hjemme i stuen eller hvor du lige får lyst til at hygge med et kortspil...

Regler for mere end 20 forskellige spil

Vi giver dig reglerne på mere end 20 forskellige kortspil, som alle har en ting til fælles, nemlig at det eneste der kræves for at kunne spille kortspillet er et sæt kort (Enkelte tilfælde 2 sæt kort), en blok papir og en eller flere venner, søskende eller andre til at spille med, og så er det ellers bare at komme igang..
Hvis du ikke fandt kortspillet du søgte, kan du evt. prøve en søgning efter kortspil på Google..
Vi tilbyder bl.a. regler for kortspil som Krig, Sorteper og Olsen..

Vi tilbyder ikke regler for kabaler

Da vi mener at kortspil og kabaler er 2 forskellige ting, har vi valgt ikke at tilbyde regler for kabaler her, men du kan finde meget mere om kabale spil på Kabale.eu, hvor du finder kabaler som 7 kabale, edderkop kabale og mange andre.. Derudover finder du kortspil som hjerterfri, fisk og mange flere..